Nis

18.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarında büyük başarı elde ettik. Bölge sergisinde 1 birincilik ve 1 ikincilik ödülü kazandık.

Nis

TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasına başvurumuzu tamamladık.

Nis

2 Nisan Van'ın Kurtuluşu temalı resim ve şiir yarışmalarında öğrencilerimizden büyük başarı geldi.

Nis

18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında merkezimizden büyük başarı.

Mrt

Van  il genelinde gerçekleştirilen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" temalı  Resim ve Şiir yarışmalarında birincilik ödüllerini merkezimiz öğrencileri aldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirilen resim yarışmasında Van il birincisi olduk.

Mrt

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Yazılım alanında Van Bölge Birincisi olduk.

Mrt

TEKNOFEST'e 23 proje başvurusu yaptık.

Mrt

2204-B TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'na kurumumuzdan toplamda 17 başvuru yapıldı.

Ock

TÜBİTAK 4008'e 2 farklı proje ile başvurumuzu tamamladık.

Ock

TÜBİTAK 2204-A Proje Yarışmalarına 2 proje ile katılım sağladık.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci başladı.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Bilsem öğrenci tanılama süreci öğretmen bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR kurumumuzu ziyaret etti.

İngilizce Danışmanımız Pervin ZEYDAN ortaklığınında yürütülen E-Twinning Projemizin faaliyetleri devam ediyor.