Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Bilsem öğrenci tanılama süreci öğretmen bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR kurumumuzu ziyaret etti.

İngilizce Danışmanımız Pervin ZEYDAN ortaklığınında yürütülen E-Twinning Projemizin faaliyetleri devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında yapay zeka destekli resim sergisi gerçekleştirdik.

TÜBİTAK Bilim Söyleşimizi 22/11/2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Kurumumuz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı dolayısıyla Van il genelinde gerçekleştirilen yarışmalarda hem resim hem de şiirde derece alarak başarılarına yenisini ekledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında "29 Ekim" temalı resim yarışmasında Van il 3. olduk.

Ekm

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurumuz kabul edildi.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşisi başvurumuz kabul edildi.

Uyum dönemi etkinliklerimiz başladı.

Tem

Daire Başkanımız Sayın Ramazan BARIN kurumumuzu ziyaret etti.

Tem

Van Valisi Sayın Dr. Ozan BALCI'nın katılımıyla sene sonu sergimizi gerçekleştirdik.

May

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge sergisine davet edilen 8 projeden 5'i ile derece aldık ve Türkiye'de en çok bölge derecesi alan 6.kurum olduk.

May

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölgeye davet edilen 8 projemiz ile Van ilindeki tüm okullar arasında 1., Türkiye'de ise 18.sırada yer aldı.

May

6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen deprem dolayısıyla, bu illerde Bilsem Genel Yetenek Tablet Uygulamasına başvurup şu anda ilimizde eğitim öğretimlerini sürdüren öğrencilerimizin Van ilindeki Tablet Uygulama Sınav tarihleri 06/05/2023 Pazar günü saat 11:30 olarak belirlenmiştir. Sınav okulların bölgelerine göre Edremit BİLSEM, Yusuf Gökçenay BİLSEM (İpekyolu) ve Erciş BİLSEM'de gerçekleştirilecektir. Bu durumda olan öğrencilerimiz kendi okullarından Uygulama Giriş Belgelerini alarak belirtilen tarihte sınava girebilirler.

Ayrıca benzer şekilde deprem bölgesinde Resim ve Müzik alanında başvurusu olan öğrencilerimiz de 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında kendi okullarında Resim ve Müzik ön değerlendirmelerine katılacaklardır.