T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK 4008'E 2 FARKLI PROJE İLE BAŞVURUMUZU TAMAMLADIK

TÜBİTAK 4008'e 2 farklı proje ile başvurumuzu tamamladık.

TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destek Programı Kapsamında 2 farklı projemizin sürecini tamamladık.

Kurum Müdürümüz Dr. Abdulkadir SAĞLAM yürütücülüğünde Van YYÜ, Edremit Belediyesi, Van SBÜ Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Teknokent Müdürlüğü ve Diskalkuli Derneği paydaşlığında hazırlanan projede VAN YYÜ, Bitlis Eren Üniversitesi ve Trakya Üniversitesinden uzman akademisyenler, tıp doktorları ve alan uzmanı eğitmenler eşliğinde eğitimler planlanmıştır.

Felsefe Öğretmenimiz Dr. Numan SAYLIK yürütücülüğünde Van YYÜ, Edremit Belediyesi ve İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü paydaşlığında hazırlanan diğer projemizde ise yine VAN YYÜ'den uzman akademisyenler yer almaktadır.

Her iki projede de Edremit BİLSEM ve Yusuf Gökçenay BİLSEM'de görev yapmakta olan alan uzmanları, eğitmen ve rehberler projelerimize güç katmıştır.  

Proje sürecinde desteğini esirgemeyen başta Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif YÖRÜK'e; İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Bakır BEDEVİOĞLU'na; VAN SBÜ Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Remzi SARIKAYA'ya; Edremit Belediyesi'ne; Yusuf Gökçenay BİLSEM Müdürü M.Refik BAYRAM ve destek olan öğretmenlerine; kurumumuz Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Galip BEDİR'e ve tüm paydaşlarımız ile katkı sunan değerli akademisyenlerimize/eğitmenlerimize/doktorlarımıza teşekkür ederiz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 15:25 - Görüntülenme: 36
  Beğen | 0  kişi beğendi