T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK ORTAOKUL BÖLGE FİNALLERİNDE BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

18.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarında büyük başarı elde ettik. Bölge sergisinde 1 birincilik ve 1 ikincilik ödülü kazandık.

Bu yıl 18.si düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmalarında 5 proje ile yer aldık. Bölge sergisi 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Van YYÜ Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Hüseyin Yiğit TABAK ve Ahmet Cemil ÇABAZ isimli öğrencilerimiz Müdür Yardımcımız Abdullah Seziş Danışmanlığında Türkçe alanında;

Halim Barış MALTAŞ isimli öğrencimiz Sınıf Öğretmenimiz Gökçe Tıraş Sağlam Danışmanlığında Tarih alanında;

Mehmet Burak İNAL ve Demir ÜLGER isimli öğrencilerimiz Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Güneş Şeker Danışmanlığında Değerler Eğitimi alanında;

Ahmet Kutlutürk isimli öğrencimiz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emrah Tosun Danışmanlığında Yazılım alanında ve

Ömer Mete Özcan isimli öğrencimiz de yine Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emrah Tosun Danışmanlığında Tarih alanında bölge sergisine davet almışlardır.

Ömer Mete ÖZCAN isimli öğrencimiz Tarih alanında bölge birinciliği elde ederek 26-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazanmışlardır. 

Mehmet Burak İNAL ve Demir ÜLGER isimli öğrencilerimiz de Değerler Eğitimi alanında bölge ikincisi olmuşlardır.

Süreç boyunca özverileri bir şekilde emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder Türkiye Finali'nde başarılar dileriz.

25-04-202425-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 16:50 - Görüntülenme: 15
  Beğen | 0  kişi beğendi