Geri dönüşüm malzemelerinden tasarım yarışmasında üçüncü olduk

May

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi'nde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ŞENTÜRK'ü ağırladık.

May

Kurumumuzda yürütülen "Coding with SCRATCH" eTwinning Projesi başarı ile tamamlanarak kalite etiketi başvuruları yapılmıştır.

Nis

Kurum Müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM ve Sınıf Danışmanımız Gökçe TIRAŞ SAĞLAM'ın ortağı olduğu proje ile hem öğreniyoruz hem de eğleniyoruz.

Nis

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi'nden derece alan 8 proje ile öğrenci ve öğretmenlerimiz programdaki yerini aldı.

Nis

Ülkemizin 10 farklı ilinde bulunan Bilim Sanat Merkezlerinin ortak olduğu Drama ile ÖğreneBİLSEM eTwinning Projesi ile öğrenciler  farklı drama uygulamaları ile derslerini daha eğlenceli hale getirdiler. Proje kapsamında görev alan  öğrenciler yaratıcılık ve hayal gücü, dramatik oyunlar, yaratıcı drama, doğaçlama, etkileşim ile ilgili etkinlikleri, Web2 uygulamaları ile birleştirilerek gerçekleştirdi.

Nis

Batman'da gerçekleştirilen TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Sergisi'ne Edremit BİLSEM dereceleriyle damga vurdu.

Mrt

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 13 proje ile Van Bölge Sergisindeyiz.

Mrt

2021-2022 eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Edremit BİLSEM, TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında bölge finaline kaldı.

Mrt

18 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Van İl genelinde gerçekleştirilen resim yarışmalarında öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Van il yarışmalarında öğrencilerimiz büyük başarı gösterdiler.

Mrt

Kurumumuz İngilizce Öğretmeni Pervin ZEYDAN (Proje Kurucusu) ve Abdullah SEZİŞ tarafından yürütülen eTwinning projesi "LAP-TAB" öğrencilerimizin kendi ürettikleri kitapları dijital bir dünyayla buluşturuyor.

Şbt

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi İngilizce Danışmanı Pervin ZEYDAN'ın yazdığı, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından desteklenen "Uygulamalı Orff Schulwerk Okul Öncesi Öğretisi" projemizi 17-19 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Ock

7 Hafta süren aile eğitimlerimizi tamamladık.

Ock

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi olarak eğitim öğretime başladığımız bu yılda 9 E-Twinning projesine kuruculuk/ortaklık yapmaktayız.