"Coding With Scratch" e-Twinning projemiz başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce planlanan Bilsem velilerine yönelik Aile Eğitimi Programımız başladı.

Kurumumuzca hazırlanan proje, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından teknik destek verilmeye değer görüldü.

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi olarak öğretmen arkadaşlarımızla öğretmenler günü dolayısıyla yemek yedik.

Edremit Kaymakamımız Sayın Muhammet Fuat TÜRKMAN'ı makamında ziyaret ettik.

Ekm

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi olarak Van Jandarma İHA Komutanlığı ve Jandarma FILO Komutanlığını ziyaret ettik.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN YARIŞMADA ŞİİR KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİSİ OLDUK.

Ekm

Kurumumuz Bilişim ve Teknolojileri Danışmanı Emrah TOSUN ile Teknoloji ve Tasarım danışmanı Güneş ŞEKER, kurumumuzda görevli diğer danışmanlara TÜBİTAK Ortaokul Proje Yarışması konulu eğitim verdi.

Ekm

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi ailesi olarak Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail SAY'ı makamında ziyaret ettik.

Eyl

Merkez okul aile birliği genel kurulumuz yoğun katılımla gerçekleşti.

Eyl

VANTSO Başkanı Sayın Necdet TAKVA'yı makamında ziyaret ettik.

Eyl

Eğitim öğretime başlayan merkezimiz öğrencilerimizle buluşmadan önce baştan ayağa temizlendi.