T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

EDREMİT BİLSEM OLARAK E-TWİNNİNG PROJELERİMİZ İLE ETKİLEŞİMİMİZİ ARTTIRIYORUZ

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi olarak eğitim öğretime başladığımız bu yılda 9 E-Twinning projesine kuruculuk/ortaklık yapmaktayız.

Edremit Bilim ve Sanat Merkezi olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları neticesinde 9 adet E-Twinning projesinde yer almaktayız.

Teknoloji ve Tasarım Danışmanımız Güneş ŞEKER ve öğrencileri "Ecofriendly Pencil" isimli proje ile geridönüşüm malzemelerinden doğa dostu kalemler üretmeyi hedeflemektedirler. 

Fen Bilimleri Danışmanımız İbrahim BENEK ve öğrencileri tarafından yürütülen "Bilsemliler SosyoBilimsel Konularda Dijital Öyküler Oluşturuyor" Projesi ile 21.yüzyıl becerilerine uygun bir şekilde öğrencilerin dijital öyküler oluşturmasını sağlamaktadır.

Müzik Danışmanımız Mecnun DİNÇER ATAN'ın yürüttüğü "Genç Nesillere Halk Ozanlarının Tanıtılması: Neşet Ertaş Örneği" projesi ile kültürümüzün önemli yapı taşlarından olan halk ozanlarının yeni nesle tanıtılması hedeflenmektedir.

Kurum Müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM'ın kurucu ortaklığını yürüttüğü "Zeka Oyunları İle Eğlenip Öğreniyorum" projesi ile öğrencilere dikkat, hafıza, strateji geliştirme gibi becerilerin kazandırılmasını sağlayacak zeka oyunları öğretilmektedir.

Bilişim Teknolojileri Danışmanımız Emrah TOSUN'un ortaklığında yürütülen "Robotumu Programlıyorum" ve "Coding with Scratch" projeleri ile öğrencilere yurtdışındaki proje ortakları ile kodlama eğitimleri verilmektedir.

İngilizce Danışmanımız Pervin ZEYDAN'ın kurucu ortaklığında yürütülen "LAP-TAB" ve "Mr. Tongue Twister" isimli projelerle öğrencilerin dil edinimlerini sağlamada eğlenceli ve etkileşimli bir yol izlemek benimsenmiştir.

Son olarak Sınıf Danışmanımız Gökçe TIRAŞ SAĞLAM'ın ortaklığında Türkiye'nin çeşitli illerindeki Bilsemlerin katılımıyla yürütülen "Drama ile ÖğreneBİLSEM" projesi ile öğrencilerin yaratıcılıklarını, iletişim becerilerini ve hayal güçlerini geliştirecek olan drama etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.

Projelere canla başla emek veren öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza can-ı gönülden başarılar dileriz.  

17-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.01.2022 - Güncelleme: 17.01.2022 22:28 - Görüntülenme: 246
  Beğen | 3  kişi beğendi