İLK YILIMIZDA TÜBİTAK ORTAOKUL PROJE YARIŞMALARINDA MUHTEŞEM BAŞARI

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 13 proje ile Van Bölge Sergisindeyiz.

İlk yılımızı yaşadığımız bu dönemde TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 10.083 proje arasından Van Bölge Finaline seçilen 106 projenin 13 tanesi Edremit Bilim ve Sanat Merkezimize aittir.  Bu sayı Edremit Bilsem'i Van ilinde TÜBİTAK Ortaokul Yarışmalarında Bölge Finaline projesi kalan okullar listesinde BİRİNCİ, Tüm Türkiye'de ise BEŞİNCİ yapmıştır.  Bölge finaline danışmanlığını yaptığı 4 proje ile katılım sağlayan Bilişim Teknolojileri Danışmanımız Emrah TOSUN'a, 2 proje ile katılım sağlayan Fen Bilimleri Danışmanımız İbrahim BENEK'e, 2 proje ile katılım sağlayan kurum müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM'a, 1 proje ile katılım sağlayan Sınıf Öğretmenimiz Gökçe TIRAŞ SAĞLAM'a, 1 proje ile katılım sağlayan Türkçe danışmanımız Şükran Çelik GEÇKEN'e, 1 proje ile katılım sağlayan Matematik danışmanımız Süleyman KOÇ'a ve yine 1 proje ile katılım sağlayan İngilizce Danışmanımız Pervi ZEYDAN'a; ayrıca projesi bölgeye kalan/kalmayan bu süreçte emek veren tüm danışmanlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. 28-31 Mart 2022 tarihlerinde Batman ilinde gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde tüm projelerimize başarılar dileriz.

Yayın: 25.03.2022 - Güncelleme: 25.03.2022 08:18 - Görüntülenme: 204