"ZEKA OYUNLARI İLE EĞLENİP ÖĞRENİYORUM" E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Kurum Müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM ve Sınıf Danışmanımız Gökçe TIRAŞ SAĞLAM'ın ortağı olduğu proje ile hem öğreniyoruz hem de eğleniyoruz.

Projemizde, zeka oyunların içeriklerini ve uygulamalarını öğrencilere aktararak eğlenceli bir şekilde öğrenmeyi gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda öğrencilere uygun oyunlar seçerek onların da daha aktif şekilde süreç içerisinde olmasını sağlamayı amaçlamaktayız. Proje ortakları ile belirlenecek zeka oyunlarını belirli periyotlarda çocukların uygulamasını sağlayarak işbirliği sağlayacağız. Ayrıca proje çıktısı olarak oluşturulacak afiş, poster ve kitap ayracı ürünleri ile de somut çıktılar sağlanacaktır. Çeşitli web 2.0 araçlarının kullanımıyla proje uygulamaları arttırılacaktır" şeklinde ifade edilmektedir.

Projede ilimizden Edremit Bilim ve Sanat Merkezi, Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi, Edremit Vakıfbank İlkokulu ortak olarak yer almaktadır.

22-04-202222-04-202222-04-202222-04-2022

Yayın: 22.04.2022 - Güncelleme: 22.04.2022 10:40 - Görüntülenme: 173