T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK ORTAOKUL PROJE YARIŞMALARINDA GELENEK BOZULMADI

18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında merkezimizden büyük başarı.

Bu yıl 18.si düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında merkezimiz 5 proje ile Van Bölge Sergisine davet aldı.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emrah TOSUN'un danışmanlığında Ömer Mete ÖZCAN isimli öğrencimizin projesi Tarih alanında; yine Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emrah TOSUN danışmanlığında Ahmet KUTLUTÜRK isimli öğrencimizin projesi Yazılım alanında bölge sergisine çağrılmıştır.

Kurum müdür yardımcımız Abdullah SEZİŞ'in danışmanlığında Hüseyin Yiğit TABAK ve Ahmet Cemil ÇABAZ isimli öğrencilerimizin projesi Türkçe alanında; H. Barış MALTAŞ isimli öğrencimizin Sınıf Öğretmenimiz Gökçe TIRAŞ SAĞLAM danışmanlığında hazırladığı proje ise Tarih alanında bölge sergisine davet almıştır.

Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Güneş ŞEKER danışmanlığında Demir ÜLGER ve Mehmet Burak İNAL isimli öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Proje ise Değerler Eğitimi alanında bölge sergisine davet edilmiştir.

22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Van ilimizde gerçekleştirilecek olan bölge sergisinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 16:29 - Görüntülenme: 25
  Beğen | 0  kişi beğendi