18 MART ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ TEMALI YARIŞMALARDA MERKEZİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Van  il genelinde gerçekleştirilen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" temalı  Resim ve Şiir yarışmalarında birincilik ödüllerini merkezimiz öğrencileri aldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi temalı Van il genelinde gerçekleştirilen yarışmalarda Resim ve Şiir alanında birincilik ödüllerini merkezimiz öğrencileri aldı.

Resim alanında Seyit Bulut BİLEN isimli öğrencimiz Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cengiz AYŞİN danışmanlığında hazırlamış olduğu eserle; Şiir alanında ise Hatice Berfin ÖZTÜRK isimli öğrencimiz Türkçe Öğretmenimiz Şükran ÇELİK GEÇKEN danışmanlığında hazırlamış olduğu eserle Van il BİRİNCİSİ olmuşlardır. Öğrencilerimiz ödüllerini düzenlenen törende Van Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI'nın elinden aldılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

26-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 09:02 - Görüntülenme: 28