T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

EMRAH TOSUN - BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANI

Lisans Eğitimi: 2011- Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Yüksek Lisans Eğitimi: 2015- Süleyman Demire Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Teknolojileri Anabilim Dalı

Doktora Eğitimi (Devam Ediyor): 2022- İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Enformatik Anabilim Dalı

 

TÜBİTAK Başarıları:

2019 Yılı: 2204B- Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına danışmanlık yaparak, 6 proje ile bölge sergisine davet edilmiştir. Bu projelerden Kimya ve Yazılım alanında bölge birincisi olarak ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmiştir. Final yarışmasında Yazılım alanında Türkiye 3.lüğü derecesi alınmıştır.

2020 Yılı: 2204B-Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına danışmanlık yaparak Coğrafya ve Yazılım alanlarında bölge sergisine davet edilerek Yazılım alanında bölge 3.lüğü, Coğrafya alanında bölge birinciliği alarak Coğrafya alanında ilimizi Türkiye Finallerinde temsil etmiştir.

2020 Yılı: 2204A-Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına Yazılım alanında danışmanlık yaparak, bölge 3.lüğü derecesi elde edilmiştir.

2021 Yılı: 2204A-Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına Coğrafya ve Tarih alanında danışmanlık yaparak, bölge finaline çağrılmıştır. Tarih alanında bölge birincisi olarak ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmiştir.

2021 Yılı: 2204B-Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına Coğrafya ve Türkçe alanlarında danışmanlık yaparak bölge finallerine çağrılmıştır.

2018 Tübitak Bilim Fuarı Proje Yürütücülüğü Görevi

2019 Tübitak Bilim Fuarı Proje Yürütücülüğü Görevi

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Eğitmenliği

 

Akademik yayınlar, bildiriler, kitap yazma, mesleki gelişim kurslarının yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kitap tasarımı çalışmalarında görev almıştır.