Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

EMİNPAŞA MAH. HAVAALANI YOLU CAD. NO 15B EDREMİT / VAN
Vizyon
Özel yetenekli olarak tanımlanan öğrencilerin bilimsel ve sanatsal alanlarda yeteneklerini ön plâna çıkaran, iyi oldukları alanda kendilerini mutlu hissedecek özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Örgün eğitimlerine devam eden özel yetenekli bireylerin, bunun dışında kalan zamanlarda kendini bilimsel ve sanatsal düşünce ve davranış yönüyle geliştirmesi için uygun ortamı hazırlamaktır. Bireyin geçmişindeki kazanımlara bağlı olarak geleceğe yönelik bilimsel ve sanatsal bilgi ve becerilerle donatılarak insanlık ve toplumun yararına olan her türlü düşünme, anlama, problem çözme, liderlik, girişimcilik ve yaratıcılık özelliklerine sahip paylaşımcı ve sorumluluk bilincine sahip mutlu bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Üçlü eğitim
Sabah 08:30-11:30, Öğlen 13:30-16:30, Akşam 16:30-19:30
Ulaşım
Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Havaalanına ve Bölge Hastanesine giden toplu taşıma araçları kurumumuzun yanından geçmektedir.
Servis bulunmamaktadır.
Şehir merkezi